Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Köln Podolski'ye resmen talip
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Ocak ayı ara transfer döneminde Bayern Münih'ten ayrılacağını açıklayarak bir anda dikkatleri üzerine çeken Alman yıldız Lukas Podolski'ye eski takımı Köln talip oldu.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Köln'den yapılan açıklamada, Bayern Münih'ten ayrılmak istediğini açıklayan Lukas Podolski'nin yeniden takıma kazandırılmasının planlandığı ifade edildi. Konuyla ilgili olarak Köln'ün yıllık olağan genel kurul toplantısında konuşan kulüp başkanı Wolfgang Overath, "Podolski'yi yeniden evine getirmek için her şeyi yapacağız" dedi. Köln Genel Menajeri Michael Meier ise, konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, "Köln ve Bayern Münih, Köln ve Lukas Podolski arasında görüşmeler yapıldı. Şimdi bir işaret bekliyoruz" diye konuştu.

Bu arada Bayern Münih Başkanı Franz Beckenbauer ise, Podolski'nin satışında temel unsurun 'para' olduğunu vurgulayarak "Günümüz futbolunda para önemli bir faktör. Eğer istediğimiz teklifler gelirse futbolcuyu satabiliriz" dedi.

60 kez Almanya milli Takımı'nın formasını giyen 23 yaşındaki Podolski 2006 yılı Mart ayında 10 milyon euro transfer bedeliyle Köln takımından Bayern Münih'e transfer olmuştu. Podolski, 1995 yılında 10 yaşında geldiği Köln'de 11 yıl futbol oynamıştı.
Referans URL