Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bremen, Münih'i bozguna uğrattı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Bayern Münih Werder Bremen'den tam 5 gol yedi!

Şampiyonlar Ligi'ne hafta arasında Steaua Bükreş'i 1-0 yenerek iyi başlayan Bayern Münih Bundesliga'ya kötü döndü. Şampiyonlar Ligi'nde sürpriz bir şekilde Anorthosis ile golsüz berabere kalan Werder Bremen ile karşılaşan Bayern Münih rakibine kendi sahasında teslim oldu.

Werder Bremen önünde kötü bir futbol oynayan Bayern Münih rakibine 5-2 yenildi. 30.dakikada Rosenberg, 45.dakikada da Naldo'nun attığı gollerle soyunma odasına 2 farkla giden Mızıkacılar ikinci yarıda da güçlü rakibi karşısında üstünlüğünü korudu ve Bayern ağlarına 3 gol daha attı.

Bu gollerden birinde de Türk asıllı futbolcu Mesut Özil'in imzası vardı. Genç futbolcu 54.dakikada muhteşem bir gole imzasını atarken 74.dakikada oyundan alındı. Werder Bremen ikinci yarıda Mesut, Rosenberg ve Claudio Pizarro'nun golleriyle farkı 5'e çıkartırken ikinci yarıda oyuna giren Bayern Münihli Borowski 71 ve 85.dakikalarda takımı adına iki gol kaydetti.

Bu karşılaşmada eski Bayernli Pizarro ve eski Werder Bremenli Borowski'nin takımları adına birer gol atması da maçın kayda değer notları arasına girdi. Bayern Münih'te sakatlıkları süren Hamit Altıntop ve Franck Ribery forma giymedi.

Önümüzdeki hafta Bayern, Hannover deplasmanına konuk olacak. Werder Bremen ise Hoffenheim'ı ağırlayacak.

GÜNÜN DİĞER SONUÇLARI:

Arminia Bielefeld 2 - 0 Koln
Energie Cottbus 1 - 1 Bochum
Monchengladbach 0 - 1 Hertha BSC
Schalke 1 - 0 Eintracht Frankfurt
Referans URL