Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Akhisar Belediyespor Başkanı: Bilal Kısa'yı Devre Arasında Bırakmayız
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Akhisar Belediyespor Kulübü'nün başkanı Hüseyin Eryüksel, Habertürk TV'de yayınlanan Spor Türk programına telefonla bağlanarak Hamza Hamzaoğlu ve Bilal Kısa hakkında açıklamalarda bulundu.

"HAMZA HOCA TAKDİRİMİZİ KAZANDI"

Hamza Hamzaoğlu'yla 2.5 sene uyum içinde çalıştıklarının altını çizen Eryüksel, "Bu süre içinde Hamza hocadan hem insan hem de spor adamı olarak çok memnun kaldık. Çalışma arzusu, transferleri ve kişiliğiyle takdirimizi kazandı" ifadelerini kullandı.

"BİLAL'İ DEVRE ARASINDA BIRAKMAYIZ"

Yeşil-siyahlı kulübün başkanı, Bilal Kısa'nın Galatasaray'a transferiyle ilgili çıkan haberlere, "Galatasaray'ın Bilal için bize ulaşan doğrudan yahut dolaylı bir teklifi olmadı. Zaten biz Bilal'e ihtiyacı olan ve Bilal'in alternatifi bir oyuncuya sahip olmayan bir takımız. Devre arasında bu transfere kesinlikle onay vermeyiz ancak sezon sonunda düşünebiliriz" sözleriyle açıklık getirdi.

Eryüksel, son olarak, Bilal Kısa'nın Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. maçı öncesinde bilerek kart cezalısı durumuna düştüğü yönündeki iddiaları "Bilal, Türk Milli Takımı'nın bir oyuncusu ve kesinlikle o karakterde biri değil" sözleriyle yalanladı.
Referans URL