Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Türk'ler sahaya çıkıyor !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Alıntı:Türko'lar sahaya çıkıyor !

A Milli Takımımız,2010 Dünya Kupası Elemeleri 5. Grup'taki ilk maçında Ermenistan ile karşı karşıya gelecek.

A Milli Takımımız, 2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup'taki ilk maçında bu akşam Ermenistan ile karşı karşıya gelecek. Ermenistan'ın Başkenti Erivan'daki Hrazdan Stadı'nda oynanacak ve TSİ 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Norveç Futbol Federasyonu'ndan Tom Henning Ovrebo yönetecek. Ovrebo'nun yardımcılıklarını vatandaşları Geir Age Masovn Holen ve Jan Petter Randen yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Espen Berntsen.



Milli Takımımızın mücadele ettiği 2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup'ta bugün ayrıca Belçika-Estonya ve İspanya-Bosna Hersek karşılaşmaları oynanacak.

Euro 2008'de hasılat rekorları kırmıştık.Şimdi aynı kahramanlar, bambaşka bir serüvenle yine huzurlarınızda... İddia ediyoruz; bu film, 2010'a kadar kapalı gişe oynayacak. Evet döndüler. Onlar kim mi?

ÇILGIN TÜRKLER

Bizim işimiz ne siyaset ne de politika... Varımız yoğumuz futbol olsun bugün... Semih atsın, Volkan kurtarsın ve
70 milyon yürek, bir kez daha sabahlara kadar sokaklarda zaferi kutlasın...

ERMENİSTAN


Berezovsky, Mkrtchyan, Grigoryan, Arzumanyan, Hovsepyan, Edigaryan, Arakelyan, Artavazd K., Pachajyan, Arman K., Manucharyan

TÜRKİYE

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Servet Çetin, Gökhan Zan, Hakan Balta, Arda Turan, Mehmet Aurelio, Emre Belözoğlu, Tuncay Şanlı, Mevlüt Erdinç, Semih Şentürk

STAT: Hrazdan
SAAT: 19.00
YAYIN: TRT1/Spor3.com
HAKEM: Tom Henning Ovrebo (Norveç)

Millilerimiz’e ilgi büyük


Ermenistan’da A Milli Takımımız’a halk büyük ilgi gösterdi. Endişe edilenin aksine organizasyonda hiçbir aksaklık yaşanmazken, bazı futbolseverler oyunculardan imza almak için birbirleriyle yarıştı. Yetkililer, Ermeni futbolseverlerin ilgisinden memnun olduklarını belirtti.

Babalar ekranda!


2008 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde, milli takım anneleriyle hazırladığı reklam filmiyle adından söz ettiren TTNet, bu kez milli futbolcuların babalarını kameraların karşısına geçirdi. Futbolculardan Arda Turan, Servet Çetin, İbrahim Kaş, Uğur Boral, Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Kazım Kazım ve Semih Şentürk’ün babaları reklam filminde bir çay bahçesinde neşe ve coşku içinde langırt oynarken ekranlara gelecek.

Grupta iki maç var

Ay-Yıldızlı ekibimizin mücadele ettiği 2010 Dünya Kupası Elelemeri 5. Grup’ta Türkiye-Ermenistan karşılaşması dışında 2 maç oynanacak. Brüksel’de Belçika, Estonya’yı ağırlayacak. İspanya ise, Bosna Hersek karşısında puan arayacak.

Yüzde 85 yeneriz!

Türkiye, bugünkü Ermenistan maçı öncesinde A Milli Takımımız’a inanıyor... TFF’nin resmi internet sitesinde düzenlenen, “Sizce A Milli Takımımız’ın, Ermenistan ile oynayacağı maç nasıl sonuçlanır?” anketinde, katılımcıların yüzde 85’i “Türkiye kazanır” derken, yüzde 4 beraberlik, yüzde 11 ise rakibin galibiyetine şans tanıdı.

Erkasap Belçika’da

AMilli Takımımız antrenörlerinden Müfit Erkasap, çarşamba günkü rakibimiz Belçika’yı izlemek için Brüksel’e gitti. Erkasap’ın, rakiple ilgili ayrıntılı bir rapor hazırlayacağı ve Fatih Terim’e sunacağı bildirildi.

Basın mensuplarına eziyet

Ermenistan-Türkiye karşılaşması öncesinde, futbol takımı ve yetkililer büyük bir titizlikle ağırlanıyor ancak basın mensuplarına karşı tutunulan tavır, sıkıntı yarattı. Basın tribününe girmek için uygulanan gereksiz prosedür tepki çekti. Ermenistan Dışişleri Bakanlığı’nda doldurulan formlar sonrasında, çalıştığı kuruluşlardan faks ve mail aracılığıyla belge alıp görev yaptıklarını kanıtlayan Türk basın mensupları tam anlamıyla eziyet çekti.
Referans URL