Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Camoranesi Galatasaray ile anlaştı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Camoranesi Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile anlaştı
İtalyan yıldız Mauro Camoranesi'nin Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile 2 yıllık anlaşma sağladığı iddia edildi.

[Resim: 100143_news.jpg]

Cana ve Pino'dan sonra yabancı transferinde somut adımlar atamayan Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. yönetiminin Juventus'un yıldızı Mauro Camoranesi ile anlaşma sağladığı belirtildi.

Fanatik'in haberine göre, transfer çalışmalarını gizlilikle sürdüren Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. yönetimi Arjantin asıllı İtalyan milli futbolcu Camoranesi ile her konuda anlaşma sağladı.

Birmingham City ile uzun pazarlıklar yapan fakat anlaşma sağlayamayan veteran yıldız, geçtiğimiz günlerde de menajeri vasıtasıyla yaptığı açıklamada Milan isterse Milano'da forma giyerim demişti.

Galatasaray'ın yıllık 2 milyon avrodan 2 yıllık anlaşma sağladığı İtalyan oyuncunun transferinin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Dünya Kupası sevinci yaşadı
54 defa İtalya milli takım forması giyen Camoranesi, milli takım adına 5 gol kaydetti. 2006 Dünya Kupası'nı kazanan İtalya milli takımında da yer alan 33 yaşındaki futbolcu 2002 yılından yana Juventus forması giyiyor.
Hiç bir yer yayınlamadı! Yalanın önde gideni Gülümseme
Referans URL